No images

Sakatlar tedavi oluyor

Sakatlar tedavi oluyor

 

 Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Jupp Derwall Antrenman Sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenmanFrank RijkaardJohan NeeskensNezih Ali BoloğluAlbert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 11.00'de, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.   

Kayserispor karşılaşmasında ilk onbirde yer alan oyuncular, salon ve sahada yapılan rejenerasyon çalışmalarının yanısıra sağlık merkezindeki terapi seanslarıyla 
maç ertesi programlarını tamamladılar.

Diğer oyuncularla antrenmanın ana bölümünde teknik çalışmalar yapıldı.

Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.

Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldılar.

Jo ve 
Ufuk Ceylan'ın tedavilerine ise sağlık merkezinde devam ediliyor.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Antalyaspor ile oynayacağı Ziraat 
Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmasının hazırlık çalışmalarını 08 Şubat 2010 Pazartesi sabahı saat 18.00'de yapılacak basına ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürecek.

 

Kaynak: Galatasaray.org



Haberi Paylaş
 
Fikstür
Taraftarın Sesi